Bua River Lodge

Bua River Lodge er et godt sted at starte, vi kan møde mange elefanter, men det er bestemt af årstiden. Lodgen ligger meget smukt oppe på en bjergside med udsigt over floden, der bliver hygget om os og vi kan her vænne os til det at være kommet til Afrika.

Telt i Bua River Lodge

Bo i telt i Bua River Lodge

Tro mig det er nødvendigt.

Bua River Lodge ligger på bredden af ​​den smukke Bua flod i Nkhotakota Wildlife Reserve.

Indkvarteringen på Bua River Lodge er i en slags telte. Dette skal dog ikke misforstås – det er indkvartering til en meget høj standard. Badeværelser er der også i teltene – og de er en attraktion i sig selv. De er udendørs, men fuldt fungerende. Man kan sagtens stå og tage bad, men der sidder aber i træerne og kigger på. Eneste advarsel: Husk at tage tandbørsten med ind – ellers nupper aberne den måske!

Der kan tilkøbes en Walking Safari med teltovernatning på på turen.

Solnedgang over Bua River

Gå ikke glip af solnedgangen over Bua River

Måltider serveres i selv Lodgen, hvor man også kan sidde og kigge ud over floden. Eller nyde solnedgangen over en Gin og Tonic – Malawi Gin, naturligvis. En fantastisk Lodge med stråtag og i flere niveauer – placeret lige på bredden af ​​Bua River. Udsigten i sig selv er en attraktion.

Det er et fantastisk sted, hvor man virkelig føler, at man befinder sig i et med naturen. Bua River Lodge er drevet af en englænder og har lokalt personale. Glæd dig til fantastiske naturoplevelser og en helt unik stemning. Slap af og få set en masse samtidigt!

Der er forskellige ture, som man kan komme med på i Nkhotakota Wildlife Reserve. Vil man selv ud på ture i ødemarken, kan man leje en “scout”, som kender området som sin egen bukselomme – så man kan føle sig helt sikker. Uanset hvilke ture, man vil med på, må man ikke gå glip af turen, hvor man ser solnedgangen over Bua River – en såkaldt ”Sundowner” drink der serveres ude på klipperne ved floden.

Og glæd dig i øvrigt til at være offline! Helt bogstaveligt. end ikke mobildækning er til stede – det er simpelthen for langt fra alle mobilmaster. Selv ejeren må gå et par kilometer væk for at få forbindelse til sin mobil.

Gå ind på Bua River Lodge’s hjemmeside og se mere.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.