Mvuu Lodge

Mvuu Lodge og gamepark er den park der har Malawis største vifte af dyreliv.

Mvu Lodge's restaurant og bar

Man forsøger at opdrætte næsehorn, som senere vil blive lukket ud af deres indhegning og ind i den eksisterende park. Her er incl. sejltur på Shire River, hvor I får muligheden for at se masser af forskellige dyr. På turene har vi guider, som kan fortælle mange interessante ting – om lokalsamfund såvel som dyrene, vi skal se på. Turen er ideel for dem, der elsker at fotografere.

Boformen i logden er hytter – meget luksuriøse hytter, vel at mærke. Dyrene bevæger sig rundt i samme område, som vi bor i, så det er ikke bare for sjov, når man ser skilte med teksten “Beware of the Hippo”! Flodhesten skal man dog ikke forvente at se i dagtimerne – der befinder de sig udelukkende i vandet. Deres hud tåler ikke den stærke sol.

Besøg i en Malawiansk landsby

Banda var vores guide på den sidste bådtur fra Mvuu Lodge

På Mvuu Lodge er der desuden mulighed for at komme på en tur ud til en malawiansk landsby (dette er ikke med i prisen, men turen kan bookes på stedet). Du kan desuden tilkøbe en “Walking Safari”.

Besøg også Mvuu Lodge på Internettet på: http://www.wilderness-safaris.com/malawi_liwonde/mvuu_wilderness_lodge/introduction/

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.