Rejseinformation

I menuen her finder du en række informationer om rejsen til Malawi. Der er en del ting, du bør vide i  sammenhæng med turene med Malawi Safari.

  • Prisen for rejsen er 10000,- pr. person v/6 personer. Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse.Det inkluderer transport i landet, indkvartering og mad. Måske det gode, danske udtryk All Inklusive dækker meget godt.
  • VIGTIGT: I skal selv bestille og betale rejsen til og fra Lilongwe. Den er ikke med i prisen. Du får som regel den billigste rejse ved at bestille via nettet. Her er der nemlig rig mulighed for at sammenligne priser ved hjælp af rejsesøgemaskiner. Læs mere om rejsebestilling via nettet. I er desuden velkomne til at tage kontakt til mig angående rejsebestilling, hvis der er noget, I gerne vil vide.
  • Specielle ønsker til rejsen? Turplanen jeg har lavet, er mit bud på en tur rundt i Malawi. Skulle I have bestemte ønsker eller interesser, er I velkomne til at kontakte mig på lars.mark43@hotmail.com   med jeres forslag. I skal dog være opmærksomme på, at det kan ændre prisen på rejsen. Men I vil naturligvis få et tilbud, som I kan tage stilling til.
  • Er der specielle hensyn, der skal tages til nogle af deltagerne i turen, er der vigtigt, at jeg får det at vide i god tid.