Rejseforsikring

Det er vigtigt at du har dine rejseforsikringer iorden inden du rejser. Check det hele inden du rejser – så du ved, hvordan du er sikret! Man skal ikke satse på, at det hele nok går – det kan blive en dyr fornøjelse.

Selvom forsikringer jo er noget, man tegner i håb om, at man aldrig får brug for dem…

Bagageforsikring

Når det gælder den almindelige bagageforsikring, er det overvejende sandsynligt, at din familieforsikring dækker dette. Men under alle omstændigheder er det en god ide at checke det for en sikkerheds skyld.

Rejseforsikring/Sygeforsikring

Denne er nok den vigtigste forsikring. Netop hvis man bliver syg eller kommer til skade, er det vigtigt, at man kan få hurtig og kvalificeret hjælp. Mange af os har forsikringer i for eksempel Europæiske Rejseforsikring. Har man en sådan, skal man være sikker på, at den gælder hele verden. Ellers skal man opgradere.

Men check evt. dit eget forsikringsselskab. Nogle forsikringsselskaber tilbyder et tillæg til familieforsikringen, der er en rejseforsikring/sygeforsikring, der dækker hele verden. I mange tilfælde vil det være billigere ad denne vej.

Rejseforsikringsmåleren

Er du i tvivl om, hvor meget forsikring, du har behov for for at kunne rejse til Malawi? Eller i det hele taget?

Ja, så findes der noget, der hedder Rejseforsikringsmåleren. Her har du mulighed for at finde frem til, hvilke forsikringer, du har brug for til den rejse, du skal på. Og du har mulighed for at regne ud, hvad det kommer til at koste dig.

Det er faktisk en god ide at checke efter. Nogle vælger at overforsikre eller dobbeltforsikre sig. Men det er der ingen grund det. Man bliver ikke mere sikker af den grund – bare en smule fattigere.

Links til rejseforsikring