Afrika for seniorer?

Malawi Safaris rejser har jeg valgt at tilrettelægge, så de henvender sig til seniorer. Det betyder i praksis, at man ikke vil opleve det høje tempo, som man ofte ser på safarirejser. På den måde er det ikke safari i traditionel forstand.

Der vil blive taget de nødvendige hensyn. Det betyder blandt andet at:

  • Det er begrænset, hvor længe vi kører ad gangen. Er det nødvendigt med en pause, så tager vi en pause. Der vil naturligvis i forvejen være indlagt passende pauser.
  • Vi kommer ikke ud i meget krævende terræn.
  • Rejserne er tilrettelagt for en lille gruppe – typisk 6 personer. Det betyder, at der kan tages de nødvendige hensyn til den enkelte person.
  • Vi behøver ikke se alt på 10 dage – vi skal bare se det bedste.

Afrika for alle

Det skal dog understreges, at det ikke er en betingelse, at man tilhører gruppen “seniorer” for at deltage. Blot man er indstillet på, at rejsen er tilrettelagt på denne måde. Således at de mere fysisk krævende ting er fravalgt.

Men der er altså intet i vejen for, at rejsen kunne tages af for eksempel bedsteforældre/børnebørn sammen. Jeg har tidligere haft rejsende, der ikke er seniorer – og det er naturligvis ikke noget problem. Man skal blot være indstillet på, at rejsen ikke foregår i det hæsblæsende tempo som  man ofte ser på safarirejser.

Skulle I have specielle ønsker eller interesser, vil jeg meget gerne se nærmere på dette. I kan kontakte mig ved at sende en forespørgsel pr. email. Min e-mail, telefonnumre og adresse finder I på Kontakt-siden.