Alternativ turplan

Alternativt ruteforslag – til en lidt lavere pris:

  • Dag 1: Ank. Kamuzu International Airport. Indkvartering på Lilongwe Hotel
  • Dag 2 – 3: Lilongwe – Kasungu Game Park. Afg. Lilongwe Hotel kl. 10
  • Dag 4 – 5: Kasungu – Bua River Lodge, Nkotakota. Afg. Kasungu Game Park kl. 10
  • Dag 6 – 7: Livingstonia Beach Hotel, Salima. Afg. Livingstonia Hotel kl. 10
  • Dag 7: Mua MissionDedza Pottery
  • Dag 7: Lilongwe Hotel ank. kl 15
  • Dag 8: Hjemrejse fra Kamuzu International Airport

Distancen, vi skal køre er alt i alt ca. 700 km.

På denne tur vil vi se de flest kendte afrikanske dyr, i Kasungu Game Park, denne park er landets ældste og største, men har været plaget at krybskytteri i en del år.

En international organisation har overtaget driften, og man ønsker at fremelske eksisterende afrikanske dyrearter, og introducere yderlig arter . Ved vort besøg er vi med til at bevare og udvide bestanden af truede dyrearter.

Naturen er på denne tur nok det mest varieret i landet, i regntiden er Bua River svulmende og totalt fascinerende, den er Malawi`s næststørste flod. I Nkotakota Reservatet vil det også være muligt at se bl. a. elefanter og krokodiller.

Livingstonia Beach Hotel ligger ved Malawi søens bred, her vil vi se en usædvanlig smuk og fascinerende solopgang

Mua Mission og Dedza Pottery besøges på hjemturen til Lilongwe, begge steder er meget kendt for et stort udvalg af souvenirs og brugskunst, ikke mindst Dedza Pottery med meget smukt og varieret stentøj m.m.

Der vil også være tid til sightseeing i Lilongwe Old Town og Capital City.

Opholdet på Lilongwe Hotel giver god mulighed for både at akklimatisere sig ved ankomsten og omvendt fred før afrejsen, til at sende tankerne hjem til det danske, og indstille dig på at dit livs oplevelse er slut.

Ved det nuværende pris niveau og 6 deltagere, vil prisen være 4.750,- dkr. incl. transport under hele opholdet. Dog er drikkevare ikke incl. Flybilletten koster fra ca. 6.400,- dkkr. Afhængig af sæson. Skulle der være ønske om ændringer eller tilføjelser, er jeg da naturligvis åben for det.